Over ons

Liefde voor de paarden en het vak

Ons bedrijf is ontstaan uit liefde voor paarden, de sport en fokkerij. In Roggel worden al generaties lang sportpaarden geboren. 

Ons Team

Josje Sleutels - Goltstein
Josje Sleutels - Goltstein

Eigenaar

Boerendochter geboren in het zuid Limburgse landschap. Geboortedorp Limbricht was al een paardenrijke omgeving. Ze was al vroeg geïnteresseerd in de springpaardenfokkerij en kwam zo ook in het fokkershart genaamd Roggel terecht. De overstap van Holsteiner koeien naar Holsteiner paarden zo’n 20 jaar geleden samen met partner Erik leek een logische keuze; paarden waren er al vanaf het begin en met succes. Naast de paarden is ze gek op muziek, lezen, koken, fotograferen (Foto’s site) en autorijden! Je zult haar vaak onderweg treffen met de paarden, maar ook in een museum of op een festival.

Erik Sleutels
Erik Sleutels

Eigenaar

Geboren en getogen in het pittoreske dorpje Roggel, tussen vee en paarden. Die liefde voor het dier is nog altijd de rode draad in Eriks leven. Er ontgaat hem niets wat betreft onze paarden: Vakmanschap! Van je hobby je werk maken is wel erg van toepassing op hem! Zelfs in zijn vrije tijd staat het paard centraal bij het bezoeken van springwedstijden, keuringen en hengstenkeuringen. Gelukkig houdt hij ook van goede muziek en bezoekt hij sporadisch wel eens een concert. Lezen is een grote hobby, alhoewel dit beperkt blijft tot (jawel) vakliteratuur. Lekker eten met vrienden is natuurlijk ook heel belangrijk voor hem.