Keystud uitgeroepen “Hippomundo Chef d’Equipe 2022”

Eric & Josje Sleutels zijn Hippomundo Chef d’Equipe 2022!
Persbericht Hippomundo.com
Gepubliceerd op 2 jan. 2023 door Kris Van Steen
Na 51 ‘Chef d’Equipe-wedstrijden weten we eindelijk wie zich DE Hippomundo Chef d’Equipe voor 2022 mag noemen. Eric en Josje Sleutels van Roggel Leudal in Nederland hebben het hele jaar door in totaal 303 punten verzameld door de combinaties te voorspellen waarvan zij dachten dat ze op het podium zouden eindigen in de door ons gekozen Grote Prijs. Zij zijn gekroond tot de Hippomundo Chef d’Equipe voor 2022.

“Chef d’Equipe was voor ons vooral een uitdaging. Het viel ons ook op hoeveel bekenden er aan het spel deelnamen. Daarnaast was het ook opmerkelijk dat er vaak een outsider op het podium terecht komt. Vaak kies je toch voor bevistigde combinaties, die op dat moment in een goed flow zitten. Chef d’Equipe zorgde er niet per se voor dat we de Grote Prijzen nauwkeuriger opvolgden, dat was eerder de passie en interesse die je als hedendaagse fokker nodig hebt. Toch werd het op deze manier iets spannender!”, aldus Josje en Eric.

Zij werden op de voet gevolgd door Elise Megret uit Clarbec in Frankrijk, die in totaal 294 punten verzamelde. Sven Hadley uit Galway in Ierland maakt het podium compleet en eindigt op de derde plaats met een totaal van 291 punten over het hele jaar.

Deze week beginnen we weer op nul punten. Pak jij je kans om de Hippomundo Chef d’Equipe van 2023 te worden?