Quizzity Key SR Z

PEDIGREE
Quick Star x Bentley vd Heffinck × Kannan​

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2019

FAMILIE
SF 139

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Quizzity Key SR Z

Vader Quick Star: de in 1982 geboren zoon van Galoubet A uit de bekende merrie Stella (v. Nithard x) zou uitgroeien tot een bescheiden hengst qua formaat, maar tot een grootheid in de sport en fokkerij. Quick Star voerde met Meredith Michaels-Beerbaum en later nog Nick Skelton vele prijsuitreikingen aan en gaf zijn ongekende vechtlust in grote mate door aan zijn nafok. Bekende kinderen van Quick Star zijn Quick Study (Lauren Hough), G&C Quick Star (Pablo Barrios) Ook uit de stallen van KEYSTUD, Big Star (Nick Skelton), Vleut (Maikel van der Vleuten/Edwina Alexander) en Love Affair (Gianni Govoni). 

Moeder Grand Cru van ’t Hagenhof (zelf 1.35M met Mathieu Laveau) heeft als vader Bentley vd Heffinck die international heeft gesprongen met verschillende ruiters onder andere Harrie Smolders en Guy Williams. Grand Cru van ’t Hagenhof haar dochter Kipling van ’t Hagenhof (v. Nabab de Rêve), springt 1.50m met Fransisco Rocha. Ondertussen springt Fabio van´t Hagenhof (v.Golden Hawk) met Francois Bosset ook al 1.55m en tevens volle zus Frauke van ´t Hagenhof 1.45m met Mike van Belle. Haar dochter van Nabab de Reve, Kaimook springt met de Braziliaans ruiter Felipo Godinho Marcondes 1.40m. Ook Atchoum de La Roque Z v.Armitages Boy uit 2015 is begonnen aan zijn sportcarrierie bij de jonge paarden in Frankrijk.
Moeder Babbe van ’t Roosakker (v. Kannan) sprong 1.60 m met Michel Hecart. Zij bracht de volgende nakomelingen; Bingo (v. For Hero de Hus) 1.50m met Kirsten Coe, Dulhan de la Roque (Quidam de Revel) 1.60m met Alexis Deroubaix, Erco van ’t Roosakker GGH (v. Darco) 1.60m met Lorenzo de Luca en Geena van ’t Roosakker (v. Darco) 1.55m met Janika Sprunger. Giorgio van ’t Hagenhof is een volle broer van Grand Cru van ’t Hagenhof en presteerde op 1.60m met Jérôme Guery.
Grootmoeder Usha van ’t Roosakker (v. Chin Chin) sprong internationaal met Gilbert Deroock en Marlon Modolo Zanotelli. Zij staat aan de basis van een van de beste sportstammen in de huidige tijd.
Grand Cru heeft enkele dochters op Keystud. (Verdi TN, Armitages Boy, Untouched, Balou de Reventon en Quick Star)