Exzellenz Key

PEDIGREE
Eldorado vd Zeshoek x Verdi TN × Bentley van de Heffinck

SEXE
Colt

GEBOORTEJAAR
2024

FAMILIE

BWP 100

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Exzellenz Key

Vader Eldorado van Zeshoek, zelf succesvol in de springarena  maakt ook de verwachtingen  in de fokkerij ruimschoots waar. Bekend geworden met partner ruiter Willem Greve behoorde de Clinton-zoon tot de betere springpaarden en sprong hij de voorgaande jaren meerdere Nations Cups. In de fokkerij is Eldorado van de Zeshoek zonder twijfel een stempelhengst! Ondertussen is zijn ranking in de WBFSH gestegen tot de top tien. 

Moeder Vip Key SR Z is een dochter van een andere grootverdiener in de top springsport. Verdit TN!

Tijdens zijn laatste jaren in zijn sport carrière moest hij het geregeld opnemen tegen zijn eigen nafok. 

Zijn partner in crime: Maikel van der Vleuten is met Verdi TN een grote kracht van het Nederlandse springteam geweest, dat regerend. De erelijst van Verdi is gigantisch, maar nog indrukwekkender is het constant hoge niveau waarop zijn nakomelingen in de springring wereldwijd presteren.

Grootmoeder Grand Cru van ’t Hagenhof (zelf 1.35M met Mathieu Laveau) heeft als vader Bentley vd Heffinck die international heeft gesprongen met verschillende ruiters oa. Harrie Smolders en Guy Williams.

Grand Cru van ’t Hagenhof haar dochter Kipling van ’t Hagenhof (v. Nabab de Rêve), springt 1.50m met Fransisco Rocha. Ondertussen springt Fabio van´t Hagenhof (v.Golden Hawk) met Francois Bosset ook al 1.55m en tevens volle zus Frauke van ´t Hagenhof 1.45m met Mike van Belle. Haar dochter van Nabab de Reve, Kaimook springt met de Braziliaans ruiter Felipo Godinho Marcondes 1.40m. Ook Atchoum de La Roque Z v.Armitages Boy uit 2015 is immidels al 1.40m.

De vierde moeder Babbe van ’t Roosakker (v. Kannan) sprong 1.60 m met Michel Hecart. Moeder van oa de volgende nakomelingen;

Bingo (v. For Hero de Hus) 1.50m met Kirsten Coe, Dulhan de la Roque (Quidam de Revel) 1.60m met Alexis Deroubaix,

Erco van ’t Roosakker GGH (v. Darco) 1.60m met Lorenzo de Luca

Geena van ’t Roosakker (v. Darco) 1.55m met Janika Sprunger.

Giorgio van ’t Hagenhof is een volle broer van Grand Cru van ’t Hagenhof en presteerde op 1.60m met Jérôme Guery.

Grootmoeder Usha van ’t Roosakker (v. Chin Chin) sprong internationaal met Gilbert Deroock en Marlon Modolo Zanotelli. Usha staat aan de basis van de Roosakker lijn die wereldwijd hoge ogen gooit in de internationale springarena’s.

Kortom, een veulen met een prachtig sportief lichaam en met een springpaarden pedigree om verliefd op te worden. Excelenz Key Z komt onder de hamer bij  de Schuttert Sport Sale te Ommen tijdens het CSI Ommen 2024 op de prachtige locatie van de Driehoekshoeve.