Q-Day van ’t Meulenhof x Aganix du Seigneur

PEDIGREE
Aganix du Seigneur xET Cryootech × Clinton 

SEXE
Mare/stallion

GEBOORTEJAAR
2024

FAMILIE

BWP 34

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Q-Day van ’t Meulenhof x Aganix du Seigneur

Q-Day van t Meulenhof is een van de weinige nakomelingen van de kloon van ET.

E.T. (Esprit x Garibaldi II) heeft maar liefst 3.650.000 euro bij elkaar gesprongen tijdens zijn sportcarrière met Hugo Simon. E.T won onder meer zilver op het EK van 1997. Verder won hij de “Derby van Hamburg”. Won hij twee keer de Wereldbeker en zegevierde in 1998 in de prestigieuze Grote Prijs van Aken. Hij greep op de Olympische Spelen in Atlanta door een balk op de laatste sprong slechts nipt naast een individuele medaille.

Moeder van Q-Day is May Day van t Meulenhof, v Clinton (1.40m. Marjan de Wachter) Ze is gefokt uit Darcotique van ’t Meulenhof, de merrie van Marius Claudius uit Narcotique IV. Ze sprong zelf tot 1.50m. en ook enkele van haar nakomelingen presteren. De nakomelingen van Darcotique zijn nog jong maar veelbelovend, Makelele (Elvis ter putte), Mai Tai (Clinton), Merci Mille Fois (Elvis ter putte), New Balance (Elvis ter Putte), Nashville (Elvis ter Putte), Pourquoi Pas (Geminin) en Private Danser (Gemini) zijn allemaal gefokt door van ’t Meulenhof fokkerij. Darcotique is op haar beurt een Quidam de Revel uit de beroemdste fokmerrie ter wereld, Qerly Chin! Narcotique is ook de moeder van Iron lady van ’t Meulenhof (Parco),

Dieu Merci van’ t Meulenhof (Bamako de Muze), Jenson van ’t Meulenhof (Vagabond de la pomme), L’etoile van’ t Meulenhof (Bamako de Muze) en L’Arcotique van ’t Meulenhof presteerden allemaal op het internationale niveau!

In 2023 is er een merrieveulen geboren van Mylord Carthago en Q-Day van t Meulenhof.