Alicia Key Z

PEDIGREE
Aganix du Seigneur x Catoki × Bentley vd Hefff.

SEXE
Filly

GEBOORTEJAAR
2024

FAMILIE

BWP 100

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Alicia Key Z

Een merrieveulen uit de Roosakker stam!Daar worden we gelukkig van ! En met het oog op de toekomst: na nakomelling van Aganix du Seigneur zijn geliefd. Door ruiter, hengstenkeurings commissie en wereldwijd heeft hij vele fans.

Moeder van dit veulen is Catokey SR Z en wordt rustig voorbereid voor een toekomst in de springsport.

Moeders vader Catoki werd op 5 jaar vice kampioen tijdens het Bundeschampionnat te Warendorf.  Hij plaatste zich reeds 2 maal voor de wereldbekerfinale en won de Grand Prix in Vigo.

Nakomelingen van Catoki laten wereldwijd van zich horen, daarnaast fokt hij ook nog eens fantastische mooie paarden, zie het resultaat op Keystud.

Grootmoeder Grand Cru van ’t Hagenhof (zelf 1.35M met Mathieu Laveau) heeft als vader Bentley vd Heffinck die op 1.50m heeft gesprongen met verschillende ruiters. Grand Cru van ’t Hagenhof haar eerste dochter, Kipling van ’t Hagenhof (v. Nabab de Rêve), sprong1.50m met Fransisco Rocha.

Fabio van ´t Hagenhof (v.Golden Hawk) onder Francois Bossu ook al 1.45 m en tevens zijn volle zus Frauke van ´t Hagenhof 1.40 m. met Mike van Belle.

Overgrootmoeder Babbe van ’t Roosakker (v. Kannan) sprong op 1.50m met Michel Hecart. Zij bracht de volgende nakomelingen; Bingo (v. For Hero de Hus) 1.50m met Kirsten Coe, Dulhan de la Roque (Quidam de Revel) 1.60m met Alexis Deroubaix, Erco van ’t Roosakker GGH (v. Darco) 1.60m met Lorenzo de Luca en Geena van ’t Roosakker (v. Darco) 1.55m met Janika Sprunger. Giorgio van ’t Hagenhof is een volle broer van Grand Cru van ’t Hagenhof en presteerde op 1.60m met Jérôme Guery.Grootmoeder Usha van ’t Roosakker (v. Chin Chin) is een 1.50m springpaard met Gilbert Deroock en Marlon Modolo Zanotelli, zij bracht de volgende directe nafok; Haar dochter Britt van ’t Roosakker (v. Carnute) werd op 1.45m uitgebracht door Jerome Ringot, Cella (v. Cento) 1.60m met Ben Maher, Emperio van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) 1.60m met Zuzanna Gowin, Equador van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) 1.60m met Frederic David. Usha van ’t Roosakker; haar dochter Aquita van ’t Roosakker (v. Calvados) bracht het 1.50m springpaard Harkito van den Berg (v. Darco) met Jessica Geurts; Atoucha van ’t Roosakker (v. Darco) bracht het 1.60m springpaard Electra van ’t Roosakker (v. Carthago) met Jos Lansink, Falco van ’t Roosakker (v. Berlin) 1.55m – 1.60m met Jerome Guery, Gatoucha van ’t Roosakker (v. Diamant de Semilly) 1.50m met Kirsten Rombouts; Britt van ’t Roosakker bracht het 1.55m springpaard Athena (v. Berlin) met Vincent Voorn; Cella bracht de A.E.S. GGK Happy Wandor van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispelaere) 1.60m met Carlos Ramirez, Handor van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispeleare) 1.50m met Jerome Guery, Fabio van ’t Roosakker (v. For Pleasure) 1.50m – 1.55m met Melissa Vanzani, Hera van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispelaere) 1.40m met Teoline Bella. Evita van ’t Roosakker (v. Nabab de Rêve) bracht het 1.45m springpaard Isaac vd Bisschop (v. Calvaro Z) met Hansueli Sprunger, Jackson vd Bisschop (v. Flipper d’Elle) 1.40m met Sabrina van Rijswijk en Josephine vd Bisschop (Tornado) 1.40m met Alberto Zorzi.