Chaikovskey SR

PEDIGREE
Conthargos x Gemini Cl x Bamako de Muze

SEXE
hengst

GEBOORTEJAAR
2023

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Chaikovskey SR

Vader Conthargos, onlangs plotseling overleden is goedgekeurd in geheel West Europa. Zijn nafok is van een zo’n hoog niveau in de springpaardensport. Enkele namen: Condarco Aaron Vale Grote Prijs van Ocale, Abril Iconthon Leandro Moschini  World Cup in Curitiba, Cocolina Nathalie Deam 1m50-springen in Galgary, Conchento PS met Gregory Whatelet , Londen, Gent, Valence en Vilamoura,  Concona Ben Maher zesde in de Grote Prijs van Hamburg, Cosa Nostra Alberto Michan deelnemer  Olympiade Tokyo. En dan mogen we ook nog eens aanhalen dat hij een ongelofelijk mooi paard fokt!

Nieuwe klinkende namen zijn oa : Conbelleza Simon Delestre, Conthacco Schuyler Riley, Conblue Patrick Stühlmeyer, Jolanda Oliver Lemmer, Coraline Franz-Josef Dahlmann, Tailormade Chloe Star PS Karin Martinsen Concollon PS Laura Klaphake enz.

En dan van moeders kant: Met de komst van Gemenii CL xx is het genetisch materiaal van de volbloed hengst en een van de beste springpaarden ter wereld behouden gebleven. Hij is namelijk een cloon van de groot winnaar Gem Twist (Greg Best welke zilver won op de Pan Am Games, 1987 en een  jaar later won de volbloed twee zilveren medailles tijdens de Olympische Spelen van Seoul.

Juist dat moeder Noblesse Oblige dit prestatiebloed meedraagt, en uit een succesvolle sportstam komt, zijn we blij deze merrie in onze stal te mogen hebben. Zelf was ze succesvol in de springsport tot en met niveau 1.30m

Grootmoeder Elize is de meest winnende Bamako de Muze dochter, 1.60m met  Aymeric de Ponnat. Haar moeder Haiku van het Mispelhof v. Nabab de Reve sprong 1.30m. Haar moeder Elite de la Pomme v.Malito de Reve was finaliste als vier jarige in Gesves, haar moeder is dan weer de stempelmerrie Narcotique de Muze II v.Darco 1.60m uit Querly Chin v.Chin Chin 1.60m BWP pestatiestam 34