Magical Key SR Z

PEDIGREE
Mylord Carthago x Verdi TN

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2023

FAMILIE
BWP 100

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Magical Key SR Z

Genetisch potentieel op Keystud met Magic Key SR Z Haar vader Mylord Carthago liep zelf op het hoogst haalbare niveau met topamazone Penelope Leprevost, Zeges in vele 5* Grote Prijzen en teamzilver met Frankrijk op het WK in Kentucky en het EK in Madrid. de geweldige prestaties in de internationale sport van zijn nakomelingen, met voorbeelden als Vertigo du Desert (Luciana Diniz), Alibi de la Roque (Julien Epaillard) waar de moeder Newty, trouwens ook op Keystud verblijft! Timon d’Aure (Alexis Deroubaix) en Bingo du Parc (Harrie Smolders).

Haar moeder VIP Key SR Z, (Verdi TN) is geboren in 2018 mag nog de eerste passen gaan maken in de springring. Grootmoeder Grand Cru van ’t Hagenhof (Bentley vd Heffinck) sprong verdienstelijk 1.35m met Mathieu Laveau

Maar dan haar nafok  : Grand Cru van ’t Hagenhof haar dochter Kipling van ’t Hagenhof (v. Nabab de Rêve), springt 1.50m met Fransisco Rocha. Ondertussen springt Fabio van´t Hagenhof (v.Golden Hawk) met Francois Bosset ook al 1.55m en tevens volle zus Frauke van ´t Hagenhof 1.45m met Mike van Belle. Haar dochter van Nabab de Reve, Kaimook springt met de Braziliaans ruiter Felipo Godinho Marcondes 1.40m. Ook Atchoum de La Roque Z v.Armitages Boy uit 2015 is begonnen aan zijn sportcarrierie bij de jonge paarden in Frankrijk.Moeder Babbe van ’t Roosakker (v. Kannan) sprong 1.60 m met Michel Hecart. Zij bracht de volgende nakomelingen; Bingo (v. For Hero de Hus) 1.50m met Kirsten Coe, Dulhan de la Roque (Quidam de Revel) 1.60m met Alexis Deroubaix, Erco van ’t Roosakker GGH (v. Darco) 1.60m met Lorenzo de Luca en Geena van ’t Roosakker (v. Darco) 1.55m met Janika Sprunger. Giorgio van ’t Hagenhof is een volle broer van Grand Cru van ’t Hagenhof en presteerde op 1.60m met Jérôme Guery.Grootmoeder Usha van ’t Roosakker (v. Chin Chin) sprong internationaal met Gilbert Deroock en Marlon Modolo Zanotelli. Zij staat aan de basis van een van de beste sportstammen in de huidige tijd.