Sereusa Key SR

PEDIGREE
Eldorado van de Zeshoek x Hors la Loï II x Burggraaf

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2022

FAMILIE
NL 114

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Sereusa Key SR

Vader Edorado van de Zeshoek maakt de verwachtingen zowel in de sport als in de fokkerij ruimschoots waar. Onder Willem Greve behoort de Clinton-zoon tot de Nederlandse top en sprong hij de voorgaande jaren meerdere Nations Cups. In de fokkerij is Eldorado van de Zeshoek zonder twijfel een stempelhengst: Zo won zijn dochter Killer Queen VDM in 2022 CHIO Aachen.

De merrie Zereusa S heeft de interessante hengst Hors la Loi II als vader. Zereusa S is gefokt door Piet Sleutels uit Roggel (vader van!) en is Elite met het sport predikaat voor springen. Ze werd door Fred van Straaten jun. uitgebracht op 1.40m. Door ons werd Zereusa aangepaard met Kannan: hieruit werd het zwart hengstveulen geboren welke onder de naam Le Kannan voor het KWPN in 2016 is goedgekeurd
Moeder Heidi (v. Burggraaf) zelf op 1.35m niveau met Kyra Swelheim. Ze is preferent en sport springen keur. Daarnaast bracht ze ook het 1.30m springpaard U2 (v. New York). Haar vader Burggraaf is preferent en sprong zelf op internationaal niveau met Roelof Bril. Grootmoeder Brigitte (v. Le Mexico) Van Concorde bracht ze het internationale GP springpaard Re Mexico. Brigitte bracht ook de keur preferent prestatie merrie Katinka (v. Ramiro), zij bracht; Colord HS (v. Lord Z) INT 1.35m springen met Hendrik Jan Schuttert, Zidam de Revel S (v. Quidam de Revel) 1.40m springen, Tereusa (v. Heartbreaker) 1.50m springen met Joris Aegten, Sereuza (v. Heartbreaker) 1.30m en Pereusa (v. Concorde) 1.30m springen. Verder komen uit deze lijn; Etoulon VDL (v. Toulon), Atureusa S (v. Padinus) 1.40m springen en Edoctro (v. Indoctro) 1.50m springen.