Urraco Key SR Z

PEDIGREE
Chacco Blue × Bentley van de Heffinck × Kannan

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2021

FAMILIE

SF

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Urraco Key SR Z

Quinconce was de zus van het wereldberoemde springpaard en de SF GGH Orient Express (Quick Star) die met Patrice Delaveau individueel 2e werd op de wereld ruiter spelen van Caen in 2014.
Ondertussen timmert in Australie Quincone eerste dochter KG Queeny (v.Fergar Mail) aan de weg onder Chris Chugg aan een grandiose loopbaan. Ze is inmiddels 1.60m gestart met deze topruiter.
De volle broer van Quinconce: Uncommon springt 1.55m met Alexis Deroubaix.
Moeder Kamtchatka (v. Le Tot de Semilly) bracht nog Sapho 3 (Quick Star) de volle zus van Orient Express Ze springt 1.45m met Hendrik Dove. De halfbroer Taxi Driver (v. Quidam de Revel) springt op 1.40m met Delphine Perez. Een andere broer van Quinconce, Gare du Nord (v.Street Hassle) is GGH voor AES en springt 1.40 in Zweden met Charles Jones
Grootmoeder Loripierre (v. Foudre de Guerre) was een fantastische merrie in haar tijd. Ze werd met Gilles Bertran de Balanda nationaal kampioen van Frankrijk in 1984 en sprong succesvol 1.60m. Haar zoon Dollar dela Pierre beter bekend als Tlaloc la Silla (v. Quidam de Revel) sprong op de Olympische spelen met de Mexicaan Santiago Lambre en op de wereld ruiter spelen in Jerez de la Frontera in 2002 sprong Tlaloc onder de Franse vlag met Reynald Angot. Zijn volle broer Empir de la Pierre sprong op 1.40m niveau met Patrice Delaveau.