Riskey SR Z

PEDIGREE
Ramos JW van ’t Meulenhof × Gemeni CL × Bamako de Muze

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2021

FAMILIE

SF 105

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Riskey SR Z

Merrieveulen van de BWP gekeurde jonge hengst Ramos JW van t Meulenhof. Malito de Reve x Elvis ter Putte, vierde moeder is het 1.60m springpaard Vodka Orange de Muze uit de bekende Fragance de Chalus.

Moeder Noblesse Oblige (Gemeni xx CL) van dit merrieveulen, heeft zelf 1.30m gesprongen onder Kevin Spiessens, was als 5 jarige op de Wereldkampioenschappen te Zangersheide.

Grootmoeder Elize v.Bamako de Muze sprong 1.60m onder Aymeric de Ponnat. Ze is nog steeds actief in de ring. Ze is een dochter van Haiku van het Mispelhof, (Nabab de Reve) deze was met Jef Lauwers succesvol in het 1.30m.

Haar moeder is Elite de la Pomme, zelf niet actief in de springsport, maar wel moeder van nog twee 1.40m paarden..En natuurlijk dochter van de befaamde Narcotique de Muze II, de Darco dochter die succesvol 1.60m sprong onder Eric Lamaze en voor een boost in de springpaardenfokkerij heeft gezorgd Vijf nakomelingen lopen 1.60M: Qerlybet Hero, Loro Piana Boyante de Muze, Farfelu de Muze, Sea Coast Ferly en Giovani de la Pomme.

Uit de befaamde Querly Chin lijn!