Jaguar Key SR Z

PEDIGREE
Justice HL × Papillon Rouge × Laudanum xx

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2021

FAMILIE

SF

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Jaguar Key SR Z

Vader van Jaguar Key SR Z is de buitengewoon getalenteerde Justice HL. Hij blinkt uit met zijn springkwaliteiten en rijdbaarheid. Zijn vader: Harley VDL, die zelf op 1.50 m-niveau presteerde en zijn naam in de fokkerij heeft gevestigd dankzij nakomelingen als Arlando, Constable II, Camelot en tweevoudig Wereldkampioen Earley. Ook de moederlijn van Justice HL staat bol van de springgenen. Zijn moeder Noblesse Oblige bracht meerdere 1.30 m en 1.35 m springpaarden en grootmoeder Edelvrouw was zelf op 1.35 m-niveau actief. Zij staat bovendien aan de basis van internationale springpaarden als Rockefeller (v. Iroko) en Vancouver (v.Calvados). Edelvrouw is een volle zus van de Grand-Prix merrie V.Barones van David Jovertje, die weer de moeder is van de Grand-Prix merrie Gancia de Muze (v. Malito de Reve) van Niels Bruynseels en de 1.50 m-geklasseerde Homer de Muze (v. Nabab de Reve) van Sabrina van Rijswijk. Uit een andere volle zus van Edelvrouw, de 1.35m – geklasseerde Diadeem, komt onder andere de internationale sport- en fokhengst Lancelot (v. Voltaire).

Moeder Palma Christi komt uit de stallen van de befaamde fokker: Patrice Boureau. Ze komt uit de kleine maar zeer sterkte lijn van de merrie Fidelite A (Arlequin), deze merrie sprong op 1.60m met Frederic Cottier in het zadel voor het Franse team in de jaren 80. Palma Christi zoon Vaclav (Adelfos) springt op 1.35m onder het zadel van Alexis Deroubaix. Ook heeft zij een GGH Cabinet Noir (Mylord Carthago). Grootmoeder Fleur D’Anis (Laudanum xx) bracht de SF GGH Olala de Buissy (Cook Du Midour x) 1.60m onder het zadel van Edouard Mathe, zijn halfbroer Tasman (Kannan) is ook een SF GGH. Verder bracht Fleur D’Anis, Venture (Adelfos) 1.35m met Marco Pellegrino.

Overgrootmoeder Fidelite A bracht zelf het 1.35m springpaard Un Ricard (Galant de la Cour) onder het zadel van Marie Christine Zimmer. Ook bracht zij de GGH Versailles II*Bose ( Elf III). Naast Fleur D’Anis bracht Fidelite A nog drie dochters. Tess D’Uberville (Galant de la Cour) bracht het 1.40m springpaard Othello de Petra (Narcos II) onder het zadel van Benoit Cernin. Anisette Ricard (Paladin Des Ifs) haar zoon Kiddy du Reverdy (Calypso D’Herbiers) sprong op 1.35m met Valery Breant; Lynx du Reverdy (Denard) sprong op 1.45m onder het zadel van Flavie le Douche; Lyric du Reverdy (Denard) sprong op 1.50m onder het zadel van Gino Bettella; Lucie du Reverdy (Fastourel du Cap) 1.40m onder het zadel van Kevin Staut; Marquise du Reverdy (Quidam de Revel) 1.45m onder het zadel van Kai Vering. Dame Ricard (Laudanum xx) bracht Iqbal des Hayettes (Banboula du Thot) 1.45m onder het zadel van Giles Botton; Ornella (Papillon Rouge) 1.60m met Jean Charles Boyer; Qat (Papillon Rouge) 1.45m met Gianluca Senese; Street Hassle (Quick Star) heeft met drie topruiters op 1.50m gesprongen met Lauren Hough, Michael Whitaker en Paris Sellon. Nu springt Street Hassle op 1.45m met Jack Whitaker; Upstart (Adelfos) 1.40m met Eric Vaast; Global Express (Orient Express) GGH KWPN.