Dominatrix Key SR Z

PEDIGREE
Dominator × ET Cryozootech × Clinton

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2021

FAMILIE

BWP Prestatiestam 34

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Dominatrix Key SR Z

“Dominatrix Key SR Z is een uitzonderlijk veulen!

Vader Dominator Z valt al zijn hele carriere op! Wat begon als een uitzonderlijke vrijspringer evolueerde naar de meest dekkende hengst in Europa die zich nu ook excelleert op topniveau in de springsport. Op slechts 9-jarige leeftijd sprong Dominator Z onder Christian Ahlmann al een indrukwekkend palmares bij elkaar.

Moeder Q-Day van t Meulenhof is een van de weinige nakomelingen van de kloon van ET

E.T. (Esprit x Garibaldi II) heeft maar liefst 3.650.000 euro bij elkaar gesprongen tijdens zijn sportcarrière met Hugo Simon. E.T won onder meer zilver op het EK van 1997. Verder won hij de “”Derby van Hamburg””. Won hij twee keer de Wereldbeker en zegevierde in 1998 in de prestigieuze Grote Prijs van Aken. Hij greep op de Olympische Spelen in Atlanta door een balk op de laatste sprong slechts nipt naast een individuele medaille.

Grootmoeder van Q-Day is May Day van t Meulenhof, v Clinton (1.40m. Marjan de Wachter) Ze is gefokt uit Darcotiue van ’t Meulenhof, de merrie van Marius Claudius uit Narcotique IV. Ze sprong zelf tot 1.50m. en ook enkele van haar nakomelingen presteren. De nakomelingen van Darcotique zijn nog jong maar veelbelovend, Makelele (Elvis ter putte), Mai Tai (Clinton), Merci Mille Fois (Elvis ter putte), New Balance (Elvis ter Putte), Nashville (Elvis ter Putte), Pourquoi Pas (Geminin) en Private Danser (Gemini) zijn allemaal gefokt door van ’t Meulenhof fokkerij. Darcotique is op haar beurt een Quidam uit de beroemdste fokmerrie ter wereld, Qerly Chin! Narcotique is ook de moeder van Iron lady van ’t Meulenhof (Parco),Die Merci van’ t Meulenhof (Bamako de Muze), Jenson van ’t Meulenhof (Vagabond de la pomme), L’etoile van’ t Meulenhof (Bamako de Muze) en L’Arcotique van ’t Meulenhof presteerden allemaal op het internationale niveau! “