Porsche Key

PEDIGREE
Comme il Faut × Fergar Mail × Papillon Rouge

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2020

FAMILIE

SF

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Porsche Key

Dit fantaschtisch hengstveulen komt uit één van de beste en meest fascinerende merrielijnen van Frankrijk.

En dan me Comme Il Faut als vader verenigt dit springveulen het allerbeste springpaardenbloed ter wereld in één paard. De vader: bruine hengst is de zoon van twee legendarische springpaarden; Cornet Obolensky en tweevoudig Olympisch kampioen Ratina Z. Beide ouderdieren behoeven nauwelijks nog introductie. Hun prestaties staan op het netvlies van de springsportliefhebber gegrift.Comme Il Fauts pedigree is om van te watertanden.

Moedersvader Fergar Mail (v. Laudanum xx) was in eigendom van La Silla en bracht onder andere het 1.60m springpaard Chela LS waar Ashlee Bond succesvol mee is. Haar moeder Quinconce (v. Papillon Rouge) werd ingezet voor de fokkerij.De volle zus van Anarchie loopt onder Chris Chugg 1,40m in Australie.

overgrootmoeder Kamtchatka (v. Le Tot de Semilly) is niemand minder dan de moeder Orient Express (v. Quick Star) die met Patrice Delaveau individueel 2e werd op de wereld ruiter spelen van Caen in 2014. Zijn volle zus springt op 1.45m met Hendrik Dove. De halfbroer Taxi Driver (v. Quidam de Revel) springt op 1.40m met Delphine Perez. Overgrootmoeder Loripierre (v. Foudre de Guerre) was een fantastische merrie in haar tijd. Ze werd met Gilles Bertran de Balanda nationaal kampioen van Frankrijk in 1984 en sprong op 1.60m. Haar zoon Dollar dela Pierre beter bekend als Tlaloc la Silla (v. Quidam de Revel) sprong op de Olympische spelen met de Mexicaan Santiago Lambre en op de wereld ruiter spelen in Jerez de la Frontera in 2002 sprong Tlaloc onder de Franse vlag met Reynald Angot. Zijn halfbroer Empir de la Pierre sprong op 1.40m niveau met Patrice Delaveau.