Eurekey Z

PEDIGREE
Ermitage Kalone × Toulon × Elvis ter Putte

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2020

FAMILIE

BWP 100

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Eurekey Z

Ermitage Kalone is een van de meest opvallende 6 jarige hengsten in de Belgische jonge paardencompetitie. Hij wordt op Keystud ingezet vanwege zijn unieke bloedopbouw, is een super sportief gebouwd paard en zoon van de legendarische Catoki. Catoki presteerde op het hoogste level onder Phillip Weishaupt en Emil Hallundback. Reeds vele van zijn nakomelingen springen ook op het hoogste niveau zoals o.a. Cath me if you Can onder Ann Kellnerova en Contanga 3 met Alberto Zorzi. Ermitage Kalone is haar eerste product. Zijn grootmoeder Blague du Maury sprong zelf op 1m35 niveau. Zij is o.a. de moeder van Vertige Kalone (Berlin) die op 1.45 niveau springt en ook Prestige Kalone (Potter du Manaou ) die 1.60 springt onder Phillippe Rozier. Jasione aa zijn 3de moeder is ook de moeder van de hengst Quercus du Maury en grootmoeder van de bekende anglo-arbe hengst Fusain du Defey.Deze Anglo stam is een zeer bekende en gegeerde stam voor zijn sportpaarden alsook de gekeurde hengsten die er reeds zijn uit voortgekomen.

Eurekey’s moeder Toulusha Key SR Z (Toulon) is onlangs 3 jaar geworden, Eurekey Z is een ET. Grootmoede Nusha vd Bisschop heeft de interessante hengst Elvis ter Putte als vader. Deze hengst sprong met Karline de Brabander op 1.60m. Overgrootmoeder is Evita van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) zij bracht het 1.60m springpaard Isaac vd Bisschop (v. Calvaro Z) met Alain Jufer, Jackson vd Bisschop (v. Flipper D’Elle) 1.55m met Sabrina van Rijswijk. Josephine van de Bisschop v.Tornado me Jeanne Sadran, Kwinto van de Bisschop v.Erco van t Roosakker met Giovanna Rinaldi, Luigi van de Bisschop 1.40m met Matt Archer, Levita van de Bisschop 1.45m met Fréderíc David, Melvin van de Bisschop 1.40m. met Tim Gredley, Mevita van de Bisschop 1.35m met Arnoaud Graublomme en Otto van de Bisschop 1.35 met Christoffer Lindenberg.

Grootmoeder Usha van ’t Roosakker (v. Chin Chin) is een 1.50m springpaard met Gilbert Deroock en Marlon Modolo Zanotelli, zij bracht de volgende directe nafok; Haar dochter Britt van ’t Roosakker (v. Carnute) werd op 1.45m uitgebracht door Jerome Ringot, Babbe van ’t Roosakker (v. Kannan) sprong op 1.60m met Michel Hecart, Cella (v. Cento) 1.60m met Ben Maher, Emperio van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) 1.60m met Zuzanna Gowin, Equador van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) 1.60m met Frederic David. Usha van ’t Roosakker; haar dochter Aquita van ’t Roosakker (v. Calvados) bracht het 1.50m springpaard Harkito van den Berg (v. Darco) met Jessica Geurts; Atoucha van ’t Roosakker (v. Darco) bracht het 1.60m springpaard Electra van ’t Roosakker (v. Carthago) met Jos Lansink, Falco van ’t Roosakker (v. Berlin) 1.55m met Jerome Guery, Gatoucha van ’t Roosakker (v. Diamant de Semilly) 1.50m met Kirsten Rombouts; Britt van ’t Roosakker bracht het 1.55m springpaard Athena (v. Berlin) met Vincent Voorn; Babbe van ’t Roosakker bracht Erco van ’t Roosakker (v. Darco) GGK BWP en 1.60m met Lorenzo de Luca, Giorgio van ’t Hagenhof (v. Bentley van de Heffinck) 1.50m met Jerome Guery, Geena (v. Darco) 1.50m met Janika Sprunger, Bingo de la Roque (v. For Hero) 1.50m met Michel Hecart, Dulhan de la Roque (v. Quidam de Revel) 1.45m met Alexis Deroubaix; Cella bracht de A.E.S. GGK Happy Wandor van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispelaere), Handor van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispeleare) 1.50m met Jerome Guery, Fabio van ’t Roosakker (v. For Pleasure) 1.50m met Melissa Vanzani, Hera van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispelaere) 1.40m met Teoline Bella.