Babbe Key SR Z

PEDIGREE
Balou de Reventon × Bentley van de Heffinck × Kannan

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2020

FAMILIE

BWP 100

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Babbe Key SR Z

Dolgelukkig zijn we met dit fantastisch merrieveulen van Balou de Reventon, (Cornet’s Balou) de magische grootverdiener in 2019 met Darragh Kenny!

Ook hij komt uit een succesvolle sportlijn, met een broer die nu al stempelt in zijn nafok: Balou de Rouet. En niet te vergeten zijn ander broer,Chateneu v.Chacco Blue, 1.60 met Luis Alejandro Plascencia Onate.

Maar zeker ook zijn top-sportgenen verankerd via haar moederlijn.

Moeder Grand Cru van ’t Hagenhof (zelf 1.35M met Mathieu Laveau) v. Bentley vd Heffinck die op 1.50m heeft gesprongen met verschillende ruiters. Grand Cru van ’t Hagenhof haar eerste dochter, Kipling van ’t Hagenhof (2010) (v. Nabab de Rêve), springt momenteel al op 1.50m met Fransisco Rocha.

Ondertussen springt Fabio van ´t Hagenhof (v.Golden Hawk)ook al verdienstelijk 1.45 m en tevens volle zus Frauke van ´t Hagenhof 1.40m

Grootmoeder Babbe van ’t Roosakker (v. Kannan) sprong op 1.50m met Michel Hecart. Zij bracht de volgende nakomelingen; Bingo (v. For Hero de Hus) 1.50m met Kirsten Coe, Dulhan de la Roque (Quidam de Revel) 1.60m met Alexis Deroubaix, Erco van ’t Roosakker GGH (v. Darco) 1.60m met Lorenzo de Luca en Geena van ’t Roosakker (v. Darco) 1.55m met Janika Sprunger. Giorgio van ’t Hagenhof is een volle broer van Grand Cru van ’t Hagenhof en presteerde op 1.60m met Jérôme Guery.

Overgrootmoeder Usha van ’t Roosakker (v. Chin Chin) is een 1.50m springpaard met Gilbert Deroock en Marlon Modolo Zanotelli, zij bracht de volgende directe nafok; Haar dochter Britt van ’t Roosakker (v. Carnute) werd op 1.45m uitgebracht door Jerome Ringot, Cella (v. Cento) 1.60m met Ben Maher, Emperio van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) 1.60m met Zuzanna Gowin, Equador van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) 1.60m met Frederic David. Usha van ’t Roosakker; haar dochter Aquita van ’t Roosakker (v. Calvados) bracht het 1.50m springpaard Harkito van den Berg (v. Darco) met Jessica Geurts; Atoucha van ’t Roosakker (v. Darco) bracht het 1.60m springpaard Electra van ’t Roosakker (v. Carthago) met Jos Lansink, Falco van ’t Roosakker (v. Berlin) 1.55m – 1.60m met Jerome Guery, Gatoucha van ’t Roosakker (v. Diamant de Semilly) 1.50m met Kirsten Rombouts; Britt van ’t Roosakker bracht het 1.55m springpaard Athena (v. Berlin) met Vincent Voorn; Cella bracht de A.E.S. GGK Happy Wandor van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispelaere) 1.60m met Carlos Ramirez, Handor van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispeleare) 1.50m met Jerome Guery, Fabio van ’t Roosakker (v. For Pleasure) 1.50m – 1.55m met Melissa Vanzani, Hera van ’t Roosakker (v. Wandor van de Mispelaere) 1.40m met Teoline Bella. Evita van ’t Roosakker (v. Nabab de Rêve) bracht het 1.45m springpaard Isaac vd Bisschop (v. Calvaro Z) met Hansueli Sprunger, Jackson vd Bisschop (v. Flipper d’Elle) 1.40m met Sabrina van Rijswijk en Josephine vd Bisschop (Tornado) 1.40m met Alberto Zorzi.