Opaal Key SR

PEDIGREE
Zirocco Blue × Clearway × Calando I

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2019

FAMILIE

173

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Opaal Key SR

Springgenen verankerd in dt schimmelveulen!

Met Jur Vrieling heeft vader Zirocco Blue een indrukwekkende lijst met prestaties neergezet. Met het Nederlands team won Zirocco Blue Goud tijdens het Europees Kampioenschap en individueel eindigde hij als vijfde.  Met het Nederlandse springteam zegevierde hij in de Nations Cup van Rotterdam, Kopenhagen en Gijon. 

Zirocco Blue moeder  Licorne des Forets sprong zelf op internationaal 1.50m niveau, Zijn grootmoeder Gekas des Forets sprong op 1.40m niveau en was de meest winnende 6-jarige van Frankrijk. Overgrootmoeder Rapsodie II sprong ook op 1.40 m niveau. 

Moedersvader Clearway heeft een uitmuntende pedigree, en gecombineerd met Wapitolas moederlijn (holst.stam 173) dubbel vastgelegde genetica  In de jaren 2014 – 2017 heeft Clearway bij de 100 beste hengsten op de WBFSH-ranglijst voor springhengsten gestaan.

Dochter van Wapiotla Bernadette M&C (Livello) loopt 1.40m. En Extasy, dochter van Wapitola en Quadros ls ook al succesvol  1.40 (Fokker Holsten Stables) en is onlangs verkocht via Alan Waldman naar Jos Lansink.

Grootmoeder G-Cerise (v. Calando I) is volle zus van de GGH Cevin, halfzus van de GGH Lord Capitol (v. Lord),  GGH Landcapitol (v. Landadel) 1.50m met Jens Dummeyer, GGH Quite Capitol (v. Quidam de Revel) die op 1.50m werd uitgebracht door Ulrich Kirchhoff en Jerry Smit. Aktion B (v. Landgraf I) is ook een halfzus van G-Cerise, zij bracht Cobos (v. Chambertin) met Ruben Romp werd hij Nederlands Kampioen in 2010 en zij sprongen op 1.50m en PMS Cinzia CH (v. Catoki) zij sprong op 1.50m met Niklaus Schurtenberger. 

Birte II is volle zus van Aktion B zij bracht de Deense stempelhengst Casir Ask (v. Cor de la Bryere); hij sprong op 1.50m met Lars Pedersen, ook bracht zij de GGH Quite Easy I (v. Quidam de Revel) hij sprong op 1.60m met Peter Eriksson en GGH Quite Easy II.  Haar grootmoeder G-Cerise (v. Calando I) is volle zus van de GGH Cevin, halfzus van de GGH Lord Capitol (v. Lord),  GGH Landcapitol (v. Landadel) 1.50m met Jens Dummeyer, GGH Quite Capitol (v. Quidam de Revel) die op 1.50m werd uitgebracht door Ulrich Kirchhoff en Jerry Smit. Aktion B (v. Landgraf I) is ook een halfzus van G-Cerise, zij bracht Cobos (v. Chambertin) met Ruben Romp werd hij Nederlands Kampioen in 2010 en zij sprongen op 1.50m en PMS Cinzia CH (v. Catoki) zij sprong op 1.50m met Niklaus Schurtenberger.  Birte II is volle zus van Aktion B zij bracht de Deense stempelhengst Casir Ask (v. Cor de la Bryere); hij sprong op 1.50m met Lars Pedersen, ook bracht zij de GGH Quite Easy I (v. Quidam de Revel) hij sprong op 1.60m met Peter Eriksson en GGH Quite Easy II.