One Two Key SR

PEDIGREE
Easy Top du Courcel × Quick Star

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2019

FAMILIE

SF

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

One Two Key SR

Toen ze twee dagen jong was, stal ze al de harten van de selectiecommisie van Veulenveilling Midden Nederland! Ze is dan ook een prachtig merrieveulen met heel veel potentie, sportgenen via vader en moederszijde verankerd.

Haar vader Easy Top de Courcel is gefokt uit een van de beste Franse merrielijnen. Zijn moeder Kolea du Chateau kwam zelf op 1.50m niveau uit in de sport en is de halfzus van de wereldberoemde Itot du Chateau, een van de allerbeste paarden van zijn generatie. Itot du Chateau heeft in Sophie du Chateau een hele bekende en subliem fokkende moeder, die al in de jaren negentig veelvuldig via embryotransplantatie voor de fokkerij is ingezet terwijl ze zelf op 1.40m niveau sprong. Naast Kolea en Itot bracht de dochter van Galoubet A 29 nakomelingen waarvan er 20 in de internationale sport zijn uitgebracht. Een ongelooflijk aantal en het geeft de verervingskracht aan van deze tweede moeder van Easy Top de Courcel.De derde moeder van Easy Top de Courcel, Javotte D (1975), Van haar negentien nakomelingen brachten twee het tot goedgekeurde hengst en negen sprongen op minimaal 1.40m niveau.De vader van Easy Top de Courcel, Typ Top du Monteil, combineert het topbloed van Holstein en Frankrijk met de topvererver Calvaro Z als vader en Narcos II als moedersvader. Typ Top du Monteil komt met succes uit in het 1.50m en hoger, hij springt met veel vermogen en souplesse.

One Two Key SR haar moeder: Miramichi (v. Quick Star) is ook moeder van het 1.50m springpaard Masquerade (v. Calvino Z) met Mikala Chesler. Maar ook moeder van het 1.45m springpaard Addison 11 (v.Berlin) met Nuri Dijks. Miramichi haar moeder Divine du Soutrait  (v. Tresor de Cheux) sprong zelf op 1.45m met Richard Breul, haar zoon M. Dante Z v. Mezcalero springt op 1.35m met Kate O’Donnell bij de zevenjarigen. Athos du Soutrait (v. Hurlevent) sprong op 1.35/1.40m met Frederic Outrey, Eden du Sourtrait (v. Stew Boy*HN) op 1.40m met Laura Colin, Giny du Soutrait (v. Tresor de Cheux) sprong op 1.45m met Jean Christophe Hodan en Betsy du Soutrait (v. Hurlevent) deed mee aan de Europese kampioenschappen voor Young Riders in 2001 in Gijon met Gianluca Lupinetti. Overgrootmoeder Pharisette xx (v. Coast Guard) bracht het Olympische (Barcelona 1992) eventing paard Oscar de la Loge (v. Double Espoir) met Jean-Jacques Boisson.