Bukowskey SR Z

PEDIGREE
Berlin × Fergar Mail × Papillon Rouge

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2019

FAMILIE

SF

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.

Bukowskey SR Z

Dit stoer hengstveulen uit de stam van Oriënt Express HDC heeft als vader Berlin.

Na een glansrijke sportcarierre in de hoogste regionen van de Internationale springsport onder Gerco Schroder staat Berlin als een muur! Tijdens zijn sportieve loopbaan heeft hij enkel merries gedekt. Nu blijkt deze wonderhengst zich ook te hebben ontwikkeld in de fokkerij als topverever!

Maar ook moeder Anachie (Fergar Mail), uit de fokkerij van Patrice Boureau, heeft alle genetische potentie om een werelds paard te brengen. Zelf is ze jong en ingezet voor de fokkerij. haar volle zus loopt 1.40m met Chris Chuc.

Grootmoeder Quinconce (Papillon Rouge) is niemand minder dan de zus van GGH en ISP hengst Oriënt Express HDC! Hun moeder Kamtchatka (Le tot de Semilly) bracht ook: Sapho, ze springt op 1.45m met Hendrik Dove. De halfbroer Taxi Driver (v. Quidam de Revel) springt op 1.40m met Delphine Perez. Overgrootmoeder Loripierre (v. Foudre de Guerre) was een fantastische merrie in haar tijd. Ze werd met Gilles Bertran de Balanda nationaal kampioen van Frankrijk in 1984 en sprong op 1.60m. Haar zoon Dollar dela Pierre beter bekend als Tlaloc la Silla (v. Quidam de Revel) sprong op de Olympische spelen met de Mexicaan Santiago Lambre en op de wereld ruiter spelen in Jerez de la Frontera in 2002 sprong Tlaloc onder de Franse vlag met Reynald Angot. Zijn halfbroer Empir de la Pierre sprong op 1.40m niveau met Patrice Delaveau. 

Bukowskey is tijdens de Jumping Schröder Tubbergen verkocht door Veulenveiling Borculo naar Groot Britannië