Unicum Key SR

PEDIGREE
United Touch × Quick Star × Tresor de Cheux

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2018

FAMILIE

Tb 13

Unicum Key SR

Unicum Key SR Z: Een genetisch pareltje!

Vader van dit groot sterk veulen is krachtspringer United Touch S (v. Untouched), gereden door Hendrik Dowe.

Deze United Touch S uit een merrie van Lux, die het Grand Prix-paard Bollvorm’s Cantate Touch van Ben Schröde, als moeder heeft. Cantate Touch op haar beurt is de dochter van Olympisch kampioene Classic Touc van Ludger Beerbaum. United Touch S is sterk ingeteeld op Cantate Touch omdat ook zijn vorig jaar veel te vroeg overleden vader Untouched van deze merrie afstamt.

Moeder van dit knappe merrieveulen is Miramichi (v.Quick Star) Trotse moeder van het 1.60m Checkers W (v.Calvino) met Natialia Langowska Ze is ook moeder van het 1.50m springpaard Masquerade (v. Calvino Z) met Mikala Chesler. Tevens ook moeder van het 1.50m springpaard Addison 11 (v.Berlin) met Nuri Dijks.

Grootmoeder Divine du Soutrait  (v. Tresor de Cheux) sprong zelf op 1.45m met Richard Breul, haar zoon M. Dante Z v. Mezcalero springt op 1.35m met Kate O’Donnell bij de zevenjarigen. Athos du Soutrait (v. Hurlevent) sprong op 1.35/1.40m met Frederic Outrey, Eden du Sourtrait (v. Stew Boy*HN) op 1.40m met Laura Colin, Giny du Soutrait (v. Tresor de Cheux) sprong op 1.45m met Jean Christophe Hodan en Betsy du Soutrait (v. Hurlevent) deed mee aan de Europese kampioenschappen voor Young Riders in 2001 in Gijon met Gianluca Lupinetti. Overgrootmoeder Pharisette xx (v. Coast Guard) bracht het Olympische (Barcelona 1992) eventing paard Oscar de la Loge (v. Double Espoir) met Jean-Jacques Boisson.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.