Minsookey SR Z

PEDIGREE
Matisse de Mariposa × Cash × Cantus

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2018

FAMILIE

Holst 1463

Minsookey SR Z

Vader Matisse de Marisposa was reserve kampioen van de hk BWP 2015! Matisse de Mariposa is een zoon van de wereld nummer 2 Diamant de Semilly. Zijn moeder, Inabelle de Mariposa, is een dochter van de ISP topfokhengst , Stakkato, en een zus van Flora de Mariposa, een grote internationale winnaar onder het zadel van Penelope Leprevost. Op 4-jarige leeftijd is hijj één van de Pavo Cup-kampioenen onder het zadel van Walter Lelie. Als vijfjarige uur is hij weer de beste van zijn generatie en zijn eerste veulens tonen de hele klasse van Matisse.

Moeder van Minsookey SR Z is Oslo (v. Cash) Oslo is halfzus van het ISP en GGH Quality Time (v. Quantum) die onder Jeroen Dubbeldum op 1.60m uitkwam. Zijn volle broer springt op 1.40m met Alina Hagemann. Overgrootmoeder Thesee (v. Mowgli) sprong op 1.40m met Stefanie Amme. Haar moeder Jessika II (v. Moltke I) bracht ook nog het 1.40m springpaard Cravallo (v. Calando I) met Nicole Renz en de GGH Goodwill (v. Landgraf I). Op Jessika II gaan ook de Grand Prix dressuurpaarden Limotas (v. Limbus) en D’Olympic (v. Donnerhall) terug.

Moeder Oslo eerste nakomelingen,gefokt op Keystud lopen reeds succesvol in de sport:

Charlotte (Indoctro) Niveau 1.45m met Vittoria Righi (ITA) en Jody van Gerwen Impressive SR Z (Indoctro) 1.35m met Olivier Robert (FRA) en Tiens Key Sr Z Triomphe de Muze) 1.30m met Rik Haves.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.