Key Idea SR Z

PEDIGREE
Kannan × Clearway × Calando I

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2018

FAMILIE

Holst 173

Key Idea SR Z

Vader van dit veulen: Kannan is ‘s-werelds meest beroemde en succesvolle dekhengst onder de springpaarden. Kannan heeft de absolute wereldtop bereikt. De geweldige natuurlijke kwaliteiten, zijn kracht, voorzichtigheid en vriendelijk karakter maken zowel Kannan als zijn nakomelingen tot de meest gewaardeerde paarden ter wereld.De door Stal Kramer gefokte internationale performer was onder het zadel van Michel Hécart in CSI en CSIO:● Winnaar van de Nations Cup op CSIO Lissabon en La Baule, 2e in Gijon● Winnaar GP CSI3 * Deauville, Jardy● Winnaar van de CSI-W Paris-Bercy op CSI3 * in Chantilly● Bronzen medaille op het kampioenschap van Frankrijk Pro 1 in 2003 en Kampioen van Frankrijk Pro1 in 2005● 2e GP CSI3 * La Courneuve, Vejer de la Frontera, Deauville, GP CSIO Gijon, 3e GP CSIO Moskou in Gijon.● Winnaar van de GP van Ste Mère Eglise● Ingedeeld als CSIO St. Gallen, Aken, Dublin, La Baule…

Moeder Wapitola haar kinderen overtuigen in de (buitenlandse) sport, momenteel maakt Extasy v.Quadros een voorbeeldige carriere met Nederlands Young Riders Kampoen Megan Laseur. Deze combinatie is momenteel 1.30 m ( merrie is 6 jaar)

Key Idea SR grootmoeder G-Cerise (v. Calando I) is volle zus van de GGH Cevin, halfzus van de GGH Lord Capitol (v. Lord),  GGH Landcapitol (v. Landadel) 1.50m met Jens Dummeyer, GGH Quite Capitol (v. Quidam de Revel) die op 1.50m werd uitgebracht door Ulrich Kirchhoff en Jerry Smit. Aktion B (v. Landgraf I) is ook een halfzus van G-Cerise, zij bracht Cobos (v. Chambertin) met Ruben Romp werd hij Nederlands Kampioen in 2010 en zij sprongen op 1.50m en PMS Cinzia CH (v. Catoki) zij sprong op 1.50m met Niklaus Schurtenberger.  Birte II is volle zus van Aktion B zij bracht de Deense stempelhengst Casir Ask (v. Cor de la Bryere); hij sprong op 1.50m met Lars Pedersen, ook bracht zij de GGH Quite Easy I (v. Quidam de Revel) hij sprong op 1.60m met Peter Eriksson en GGH Quite Easy II. 

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.