Kapitola Key SR

PEDIGREE
Comme il Faut × Nabab de Reve × Cassini I

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2018

FAMILIE

Holst 173

Kapitola Key SR

Vader Comme Il Faut verenigt de beste springbloedlijnen in één paard.Zijn vader is niemand minder dan Cornet Obolensky, die zelf op 1.60m niveau gepresteerd heeft onder het zadel van Marco Kutscher. Zijn moeder Ratina Z heeft een palmares om U tegen te zeggen, zij heeft ook al meerdere zonen en dochters die presteren op 1,60m

Moeder Golddigger is pas 4 jaar, Kapiola Key SR is haar eerste veulen.Moedersvader Nabab de Reve behoeft geen introductie meer. Als groot leverancier van top Internationale springpaarden. Deze vernogende fokkende hengst is gecombineeerd met een van de invloedrijkste stammen uit holstein: 173.

Grootmoeder van Kapitola Key SR is Bellerise SR (v. Cassini I) zelf 1.30 m springen en de halfzus van de internationale springpaarden; Aristo Z (v. Artos Z) met Jiri Hruska (1.60m) en Quapitola SR Z (v. Quidam de Revel) met Omar Ghazi Khoori (1.45m). Grootmoeder G-Cerise (v. Calando I) is volle zus van de GGH Cevin, halfzus van de GGH Lord Capitol (v. Lord),  GGH Landcapitol (v. Landadel) 1.50m met Jens Dummeyer, GGH Quite Capitol (v. Quidam de Revel) die op 1.50m werd uitgebracht door Ulrich Kirchhoff en Jerry Smit. Aktion B (v. Landgraf I) is ook een halfzus van G-Cerise, zij bracht Cobos (v. Chambertin) met Ruben Romp werd hij Nederlands Kampioen in 2010 en zij sprongen op 1.50m en PMS Cinzia CH (v. Catoki) zij sprong op 1.50m met Niklaus Schurtenberger.  Birte II is volle zus van Aktion B zij bracht de Deense stempelhengst Casir Ask (v. Cor de la Bryere); hij sprong op 1.50m met Lars Pedersen, ook bracht zij de GGH Quite Easy I (v. Quidam de Revel) hij sprong op 1.60m met Peter Eriksson en GGH Quite Easy II. 

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.