Ivory Key SR Z

PEDIGREE
Ideal de la Loge × Libero H × Nimmerdor

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2018

FAMILIE

NL 006

Ivory Key SR Z

Vader Idéal de la loge is een hengst met een uitzonderlijke lange levensduur en robuustheid. Na acht jaar op het hoogste wereldniveau met een internationale spring index tot 182, samen met Roger-Yves Bost werd Ideal de la Loge in 2011 de hoogst genoteerde Franse hengst allertijden. Een van de weinige hengsten in de wereld die 13 jaar zonder onderbreking heeft gepresteerd en dit werd gesierd door overwinningen op het hoogste niveau.

Moeder van deze Ivory Key SR Z, Ukarla (v. Libero H) is ook moeder van Donna Karla (v.Toulouse) samen met fokster en eigenaar Victoria van Breemen springen ze verdienstelijk1.45m.

Ukarla’s  haar halfbroer Nucarlos (v. Concorde) is een 1.45m springpaard met Nadia Micaela Spotti. Moeder van Ukarla, Jokarla (v. Nimmerdor) is prestatie door verschillende nakomelingen; Picarlos (v. Burggraaf) Z2 dressuur, Vukarla (v. Libero H) ZZ springen en www.carlos (v. Carnute) is ZZ springen. Op grootmoeder Oecarla (v. Joost) gaan nog de sportpaarden; KM Wish (v. Lux, geboortenaam Wouskarla) 1.60 met Suzanne Tepper en Jur Vrieling, Moorkart (v. Glennridge) en Ronaldo (v.Mistral) terug.

 

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.