My Volbeat Key SR

PEDIGREE
Vigo D’Arsouilles × Quick Star × Toux feu de Hex

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2017

FAMILIE

NL 195

My Volbeat Key SR

Moeder Nadine(v. Quick Star) is de volle zus van BMC Malaguena La Silla  ,die sprong op 1.50m met Rolf-Göran Bengtsson. Deze Malaguena is moeder van de KWPN GGH Bernini (v. Vigo D’Arsouilles) en van California Girl Z (v. Calvino Z) 1.50m springpaard met Amber Fijen. Halfbroer van Nadine is de in 2006 geboren Viper W Z (v. Vigo D’Arsouilles) Hij springt 1.50m met Marika Slowinska. Grootmoeder Adith (v. Le Mexico) bracht 8 nakomelingen die hoger dan ISP 1.40m hebben gesprongen. Zelf sprong ze op 1.40m met Hap Hansen. Haar zoon Daredevil (v. Galoubet A) sprong met Michael Endicott op 1.60m, Here and Now (v. Teut Feu D’Hex) sprong op 1.50m met Anne Frankel en moeder van Nadine; Glad Tidings (v. Tout Feu d’Hex), Heartbreaker (v. Tout Feu d’Hex) en Idyllic II (v. Galoubet A). De moederlijn wordt vervolgd met Plegtje, een dochter van Lucky Boy xx x Woldkoning. Zij is een volle zus van Van Gogh (v. Lucky Boy xx) waarmee Willi Melliger deelnam aan de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles.

 

Vader van Volbeat Key SR is Wereldkampioen en zelf een van de beste verervers: Vigo d’Arsouilles. Hij is één van de aankomende sterren van de Europese fokkerij.                      

In 2013, sprong hij van plaats 95 naar plaats 26 op de World Breeding Sire ranking. Elk jaar verschijnen er nieuwe nakomelingen aan de top, ondertussen staat hij op plaats 22 van de WBFSH Sire ranking.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.