Mercedes Key SR Z

PEDIGREE
Golden Dream × Clearway × Calando I

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2017

FAMILIE

Holst 173

Mercedes Key SR Z

De jonge hengst Golden Dream:ggh voor het KWPN, De talenten van Golden Dream zijn niet onopgemerkt gebleven en de hengst is met het oog op de sport verkocht aan een Amerikaanse topruiter. 

Omschrijving hengstentest :

Golden Dream is een royaal ontwikkelde hengst die goed in het rechthoeksmodel staat. enkele citaten uit zijn  verrichtingsrapport zijn: De hengst heeft ruim voldoende bereidheid tot werken. De galop is krachtig, goed gedragen en goed van ruimte. In beweging heeft de hengst een ruim voldoende tot goede houding en balans. Golden Dream springt met goede tot zeer goede reflexenen een goed lichaamsgebruik en maakt e sprong achter goed af. Op stal is het een eerlijke betrouwbare hengst die makkelijk in de omgang is.  

Moeder Wapitola (.Clearway) is alleen ingezet als fokmerrie en dit jaar pas ingestroomd op Keystud. Ze is een zus van de succesvolle merrie Cartarise uit dezelfde moeder .

Mercedes Key SR  haar grootmoeder G-Cerise (v. Calando I) is volle zus van de GGH Cevin, halfzus van de GGH Lord Capitol (v. Lord),  GGH Landcapitol (v. Landadel) 1.50m met Jens Dummeyer, GGH Quite Capitol (v. Quidam de Revel) die op 1.50m werd uitgebracht door Ulrich Kirchhoff en Jerry Smit. Aktion B (v. Landgraf I) is ook een halfzus van G-Cerise, zij bracht Cobos (v. Chambertin) met Ruben Romp werd hij Nederlands Kampioen in 2010 en zij sprongen op 1.50m en PMS Cinzia CH (v. Catoki) zij sprong op 1.50m met Niklaus Schurtenberger.  Birte II is volle zus van Aktion B zij bracht de Deense stempelhengst Casir Ask (v. Cor de la Bryere); hij sprong op 1.50m met Lars Pedersen, ook bracht zij de GGH Quite Easy I (v. Quidam de Revel) hij sprong op 1.60m met Peter Eriksson en GGH Quite Easy II.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.