LillieMills / Lanelza Lancer

PEDIGREE
Douglas VDL × Libero H × Almé

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

NL 010

LillieMills / Lanelza Lancer

De fokcarrière van Vader Douglas VDL begon in Ierland: Douglas staat op een 10e plaats in de WBFSH-rankings voor eventing vaders. Hij ontving het predicaat Prestatie-Fok van het NRPS stamboek en voldoet aan de Sport-, PROK- en cornage-eisen van het KWPN.

Moeder Libby heeft zelf 1.50m gesprongen onder de naam Euromills Libbie. Ze heeft Libero H als vader. De Holsteiner preferente hengst Libero H (v. Landgraf I) behoort zowel in de sport als in de fokkerij tot de meest invloedrijke hengsten uit de laatste decennia. Met Jos Lansink won Libero H een reeks Wereldbekerwedstrijden en Grote Prijzen met als hoogtepunt de fantastische overwinning van de Wereldbekerfinale in Den Bosch 1994. Libby bracht het 1.40m springpaard Balizo Z (v. Baloubet du Rouet) met Rebekka Lie Andersen. (Zie foto vos springpaard.)

Moeder Enelza heeft als vader de jaarhonderdhengst Alme. Hij tekende voor het vaderschap van twee wereldkampioenen en drie Olympiade paarden. Enelza bracht het 1.60m springpaard Olympia (v. Brown Boy), die door Michel Robert werd uitgebracht. Haar dochter Kanelza (v. Nimmerdor) was een 1.60m springpaard onder Bernardo Mathias. Enelza’s Quick Star zoon sprong op 1.40m met Michol Del Signore. Haar dochter Quinelza Z (v. Quidam de Revel) is een 1.50m springpaard met Giorgio Bianchi en haar zoon Ganelzo (v. Chin Chin) is een 1.45m springpaard met Hendrik Denutte. Uit de tak van Olympia komen de springpaarden en de goed gekeurde hengsten:

  • F Olympic MH (v. Nonstop), 1.50m met Fiona Meier
  • Cognac (v. Calato), 1.45m met Luciana Campos
  • Kannan KOPF (v. Kannan,) 1.45m met Mario Wilson Fernandes
  • Favoriet MH (v. Darco), 1.35m met Mieke Wils
  • Robic Z (v. Rebel II Z), GGK in Argentinië
  • Gin Doctro (v. Indoctro) AES GGK.

Uit de tak van Kanelza komen de GGK Zangersheide hengst Danelzo Z (v. Darco) en tevens Tao te King (v. Galoubet), een 1.50m springpaard met Michael Dorman. Uit de nafok van Onelza (v. Quidam de Revel) komt het 1.45m springpaard Si Jaloep Petit Joe (v. Indoctro) met Laura Roquet Puignero. Grootmoeder Anelza (v. Ramiro) bracht de GGK sBs hengst Ortega vd Wijnendaele (v. Denver) en uit de tak van Anelza komt ook de AES GGK hengst Dartagnan van Wynendale (v. Burggraaf)

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.