Lewandowskey SR

PEDIGREE
L’Arc de Triomph × Quick Star × Tou Feu d’Hex

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

NL 195

Lewandowskey SR

Vader L’Arc de Triomphe is een mooie donkerbruine hengst van 1,70m die op driejarige leeftijd (2002) werd goedgekeurd met een score voor springtechniek van 8,9 van de 10. Als driejarige werd hij geveild voor een record- bedrag van € 460.000,-. Wegens grote vraag is hij als vierjarige enkel ingezet voor de dekdienst. In 2004 werkte hij als vijfjarige 12 foutloze parcoursen af van de 15 deelnames (ISO 132). Hij werd in Frankrijk (2008) uitgeroepen tot hengst van het jaar, omdat zijn kinderen uitblinken in de sport zowel bij het springen als de dressuur en de eventing. L’Arc de Triomphe is succesvol geweest op internationaal niveau.

Ook moeder Nadine (v. Quick Star) zorgt voor prestatie-inbreng: ze is de volle zus van BMC Malaguena La Silla, die sprong op 1.50m met Rolf-Göran Bengtsson. Deze Malaguena is moeder van de KWPN GGH Bernini (v. Vigo D’Arsouilles) en van California Girl Z (v. Calvino Z), een 1.50m springpaard met Amber Fijen. Halfbroer van Nadine is de in 2006 geboren Viper W Z (v. Vigo D’Arsouilles); hij springt op 1.40m met Marika Slowinska.

Grootmoeder Adith (v. Le Mexico) bracht 15 nakomelingen. Zelf sprong ze op 1.40m met Hap Hansen. Haar zoon Daredevil (v. Galoubet A) sprong met Michael Endicott op 1.60, Here and Now (v. Teut Feu D’Hex) sprong op 1.50m met Anne Frankel en moeder van Nadine, Glad Tidings (v. Tout Feu d’Hex), Daredevil (v. Galoubet A), Heartbreaker (v. Tout Feu d’Hex) en Idyllic II (v. Galoubet A). De moederlijn wordt vervolgd met Plegtje, een dochter van Lucky Boy xx x Woldkoning. Zij is een volle zus van Van Gogh (v. Lucky Boy xx) waarmee Willi Melliger deelnam aan de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.