La Trickey SR Z

PEDIGREE
Thunder van de Zuuthoeve × Quick Star × Tresor de Cheux

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

TB 13

La Trickey SR Z

De prestatiehengst Thunder van de Zuuthoeve is afgelopen winter helaas overleden. Maar op Keystud is een van zijn laatste producten geboren!

Prestatie is ook verzekerd door de moederlijn TB 13: moeder Miramichi (v. Quick Star) is ook moeder van het 1.50m springpaard Masquerade (v. Calvino Z) met Mikala Chesler. Bovendien is ze moeder van het 1.45m springpaard Addison 11 (v. Berlin) met Nuri Dijks. Miramichi’s moeder Divine du Soutrait  (v. Tresor de Cheux) sprong zelf op 1.45m met Richard Breul en haar zoon M. Dante Z (v. Mezcalero) springt op 1.35m met Kate O’Donnell bij de zevenjarigen.

Athos du Soutrait (v. Hurlevent) sprong op 1.35/1.40m met Frederic Outrey, Eden du Sourtrait (v. Stew Boy*HN) op 1.40m met Laura Colin, Giny du Soutrait (v. Tresor de Cheux) sprong op 1.45m met Jean Christophe Hodan en Betsy du Soutrait (v. Hurlevent) deed mee aan de Europese kampioenschappen voor Young Riders in 2001 in Gijon met Gianluca Lupinetti. Overgrootmoeder Pharisette xx (v. Coast Guard) bracht het Olympische (Barcelona 1992) eventing paard Oscar de la Loge (v. Double Espoir) met Jean-Jacques Boisson.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.