Ikey SR Z

PEDIGREE
Iceman de Muze × Calido I × Calypso I

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

474A

Ikey SR Z

Renaissance VII (v. Calido) is moeder van de in 2013 geprimeerde Westfaler gekeurde hengst Commando (v. Casall Ask). Halfzus van Renaissance VII is Vanessa III (v. Landgraf I); zij sprong op 1.40m met Thieß Luther. Zij is moeder van de gekeurde hengsten Calato (v. Capitol I) en Calandro (v. Carthago). Calandro sprong op 1.40m met Sarah-Fee Gonell en Calato op 1.40m met Thomas Brandt.

Halfbroer van Renaissance is Limelight II (v. Lavall II). Hij heeft Prix St. George gelopen met Bernd Nöthen. Op de halfzus Athene (v. Latino) gaat de GGH Caribik (v. Calypso II) terug, net als de Grand Prix dressuur GGH Chequille Z (v. Caretano) met Emma Hindle. Het 1.55m springpaard ABC Trixi (v. Quidam de Revel) met Angelina Herröder gaat ook terug op Athene. Clarissa, volle zus Vanessa III, is moeder van de tophengst Verdi (v. Quidam de Revel) die met Maikel van der Vleuten uitkwam op de Olmpische Spelen van London 2012.

Halfzus van Renaissance is tevens Dance II (v. Lord). Op deze merrie gaat het 1.55m springpaard Amerigo (v. Ephebe for Ever) terug onder de ruiter Arnaldo Bologni. Op Vanessa III gaan ook nog terug:

  • De GGH Vingino (v. Voltaire), die 1.60m met Annelies Vosselmans heeft gesprongen
  • De Cassini I merrie Notre Dame II, die sprong op 1.60m met Roberto Arioldi
  • De GGH Biscayo (v. Contendro I)
  • Het 1.50m springpaard Wallstreet (v. Voltaire) met Jacek Zagor
  • De GGH Crespo VDL (v. Canturo)
  • Caramouche Z (v. Caretano) 1.55m springpaard met Ales Opatrny

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.