Hard to GetKey SR Z

PEDIGREE
Harley VDL × Athletico × Cassini I

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

Holst 318D1

Hard to GetKey SR Z

De vaderlijn van Harley VDL bestaat uit drie internationale springpaarden op rij: Heartbreaker, Carthago en Caletto I. Zijn moeder Larthago won 1.40m- en 1.50m-parcoursen en bracht naast Harley de AES-goedgekeurde en 1.50m springende Cevin Z, het 1.50m springpaard Hopes Are High Z en het 1.40m springpaard Uncle Sam. Harley was met Jessica Kürten zeer succesvol op internationaal niveau.  

Vitesse (v. Athletico) bracht het 1.40m springpaard Bijoux (v. Cartani). Vitesse’s volle broer van Schijndels Optical sprong op 1.60m met Piet Raymakers. Hun halfzus Perpetua (v. Lux) sprong op 1.60m met Willem Greve. Halfzus van moeder H-Cassina (v. Cassini I) is Chanel II (v. Landgraf I). Zij is moeder van de wereldkampioen van 2006 van de Wereldruiterspelen van Aken: Cumano (v. Cassini I) met Jos Lansink. Nanuk II Du Ry (v. Narew xx) sprong op 1.60m met Francisco Rocha. Op Chanel II gaan ook terug:

  • Lightning (v. Limbus), 1.60m met Charles Luyckx
  • Lasita (v. Caretino), met Gianni Govoni
  • Dorella Gli Aironi (v. Lord Pezi), 1.45m met Michael Korompis

Casita (v. Capitol I) sprong op de Wereldruiterspelen van 2002 in Jerez de la Frontera en de Olympische Spelen van Athene in 2004 met Kamal Abdullah Bahamdan. De volle broer van Casita, Casino, sprong op 1.60m met Michael Aabo. De derde Capitol I nakomeling uit Weisse Dame (v. Caletto II) is Carlucci. Deze ruin sprong met Mariann Hugyecz op 1.50m. Halfbroer van deze Capitol I nakomelingen is Landjunker (v. Landjunge); deze hengst sprong op 1.50m met Jeanette Corbeek. Uit deze stam komen nog de IDPs: Don Dolany (v. Dolany) en Lorino (v. Loutano).

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.