Anelza Key SR

PEDIGREE
Arezzo VDL × Cash × Nimmerdor

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

NL 010

Anelza Key SR

Moeder Pamelza heeft als vader Cash. Dit is een zeer interessant gefokte zoon van de Cor de la Bryère uit de volle zus van Landgraf I en II (v. Ladykiller xx). Cash heeft internationaal gesprongen met Hugo Simon. Moeder Kanelza (v. Nimmerdor) sprong op het hoogste niveau met Bernardo Mathias. In de Nations Cup ronde van Bratislava waren ze dubbel foutloos.

Uit de tak van Kanelza komt de GGK Zangersheide hengst Danelzo Z (v. Darco), en Tao te King (v. Galoubet) is een 1.50m springpaard met Michael Dorman. Grootmoeder Enelza heeft als vader de jaarhonderd hengst Alme. Hij tekende voor het vaderschap van twee wereldkampioenen en drie Olympiade paarden. Enelza bracht het 1.60m springpaard Olympia (v. Brown Boy), die door Michel Robert werd uitgebracht. Haar dochter Kanelza (v. Nimmerdor) was een 1.60m springpaard onder Bernardo Mathias. Enelza’s Quick Star zoon sprong op 1.40m met Michol Del Signore. Haar dochter Quinelza Z (v. Quidam de Revel) is een 1.50m springpaard met Giorgio Bianchi.  Haar zoon Ganelzo (v. Chin Chin) is een 1.45m springpaard met Hendrik Denutte. Uit de tak van Olympia komen de springpaarden en de goed gekeurde hengsten:

  • F Olympic MH (v. Nonstop), 1.50m met Fiona Meier
  • Cognac (v. Calato), 1.45m met Luciana Campos
  • Kannan KOPF (v. Kannan), 1.45m met Mario Wilson Fernandes
  • Favoriet MH (v. Darco), 1.35m met Mieke Wils
  • Robic Z (v. Rebel II Z), GGK in Argentinië
  • Gin Doctro (v. Indoctro) A.E.S. GGK.

Uit de nafok van Onelza (v. Quidam de Revel) komt het 1.45m springpaard Si Jaloep Petit Joe (v. Indoctro) met Laura Roquet Puignero.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.