Alfa Key SR

PEDIGREE
Aganix du Seigneur × Quick Star × Landgraf I

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

4042

Alfa Key SR

Vader Aganix du Seigneur, pas negen, had na nulronden in Mannheim, Lummen en Amsterdam zijn eerste selectie voor de landenprijs van Rotterdam binnen. Jos Lansink zag er een kampioenschapspaard in, maar een blessure gooide roet in het eten. Vanwege zijn opvallende nafok bij de jonge paarden-competitie hebben we besloten Malo’di Sera C’SG te combineren met dit springwonder.

Moeder Malo’ Di Sera C’SG (v. Quickstar) is halfzus van het springpaard en de GGH Cassino (v. Cassini I), die 1.60m gesprongen heeft met Lotta Sjöberg; van het 1.50m springpaard Homo Nemo C’SG (v. Contender) met Cirino Carrabotta en van Chicago M (v. Capitol I), die 1.40m met Stefanie Metzler heeft gesprongen. De volle broer van Malo’ Di Sera C’SG, Incanto Notturno CSG, springt op 1.50m. De nu zevenjarige Clodia (v. Quidam de Revel) was finalist bij de vijfjarigen in Fontainebleau en als zesjarige gekwalificeerd voor de Italiaanse kampioenschappen voor zesjarigen en voor de wereldkampioenschappen jonge springpaarden in Lanaken.

De moeder van deze paarden is Blue Velvet B (v. Landgraf I). Zij bracht ook nog Green Velvet (v. Lord). Deze merrie is moeder van het 1.55m springpaard Chansing Wind met Nicole Muller. Op de merrie Blue Velvet B gaan ook de GGH hengst Classe HS (v. Clarimo) terug, net als de GGH Chaos (v. Cassini I). Verder komen uit deze stam nog de GGH Izmir (v. Dublin) en de GGH Coleman (v. Coriander).

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.