AktionKey SR Z

PEDIGREE
Aktion Pur × Quidam de Revel × Ramiro

SEXE
Hengst

GEBOORTEJAAR
2016

FAMILIE

Holst 173

AktionKey SR Z

Vader Aktion Pur is een sterke en erg bereidwillige hengst die altijd voor zijn ruiter wil werken.  De tweemalige winnaar van de Masters in Mechelen was dan ook een waanzinnig springpaard. Het vermogen was grenzeloos en de klasse droop ervan af. Aktion Pur Z sprong met Judy Ann Melchior Nations Cups en werd tweemaal uitgeroepen tot het beste paard in het GCT-circuit.

Moeder Woretta SR komt ook al uit een springnest: haar broer S.Credit (v. Cilton) heeft op 1.45m gelopen met Richard Fellers. Haar zus Coco Chanel Z (v. Calvaro Z) sprong op 1.40m in Zweden met Anna Ingvarsson. Momenteel springt broer Erasure SR (v.Cardento) als zesjarige al 1.30 onder Windham St.John.

De zus van Woretta SR, Carey Z (v. Cabdula du Tillard), bracht het 1.50m springpaard Andino Z (v. Andiamo) met Trevor Breen. Halfzus Dancing Queen Z (v. Dutch Capitol) liep in Zuid-Amerika 1.50m onder Sebastian Barrientos. Moeder Korreta (v. Ramiro) is halfzus van de GGH Corallo (v. Corrado I); hij sprong op 1.40m met Johannes Holzeder.

Overgrootmoeder Harmonia (v. Frivol xx) staat aan de basis van:

  • Het 1.50m springpaard J.R. (v. Come One) met Toshiki Masui en Jun Takada
  • Seremonie VDL (v. Cento), 1.50m met Lieven Devos
  • Tolstendern VDL (v. Cash), 1.50m met Hana Travner. 

Haar tweede veulen, een zoon van Casal ASK, is onlangs goedgekeurd voor Neustad Dosse!

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.