GoodLuckkey SR

PEDIGREE
Clarimo × Quidam de Revel × Carthago

SEXE
Merrie

GEBOORTEJAAR
2014

FAMILIE

Holst 173

GoodLuckkey SR

GOODLUCKKEY SR is van de prestatiehengst Clarimo ASK (Rolf Gorang Bengtson) uit de bijzondere holsteiner sport- en fok stam 173 !

Moeder W-Qapitola SR (v. Quidam de Revel) is een volle zus van Quapitola SR Z die op 1.45m springt met Omar Ghazi Khoori en halfzus van Aristo Z (v. Artos Z) die op 1.60m springt met Jiri Hruska. Haar volle broer Quapitol Hill SR springt 1.35m in Zweden.

Overgrootmoeder G-Cerise (v. Calando I) is volle zus van de GGH Cevin, halfzus van de GGH Lord Capitol (v. Lord),  GGH Landcapitol (v. Landadel) 1.50m met Jens Dummeyer, GGH Quite Capitol (v. Quidam de Revel) die op 1.50m werd uitgebracht door Ulrich Kirchhoff en Jerry Smit.

Aktion B (v. Landgraf I) is ook een halfzus van G-Cerise, zij bracht Cobos (v. Chambertin) met Ruben Romp werd hij Nederlands Kampioen in 2010 en zij sprongen op 1.50m en PMS Cinzia CH (v. Catoki) zij sprong op 1.50m met Niklaus Schurtenberger.  Birte II is volle zus van Aktion B. Zij bracht de Deense stempelhengst Casir Ask (v. Cor de la Bryere); hij sprong op 1.50m met Lars Pedersen, ook bracht zij de GGH Quite Easy I (v. Quidam de Revel) hij sprong op 1.60m met Peter Eriksson en GGH Quite Easy II.

Goodluckkey SR is geveild opPrinsjesdagveiling te Ermelo.

Pedigree

Scroll naar rechts voor de hele pedigree.